Najbolji strijelac Prve lige FBiH ide u Borac?

"Kontaktirali su me, ali..."

Najbolji strijelac Prve lige FBiH ide u Borac?

Od naredne sezone za FK Borac bi mogao nastupati Boris Gavrić. 

Najbolji strijelac Prve lige FBiH u minuloj sezoni skrenuo je veliku pažnju na sebe i već je kontaktiran od strane nekoliko bh. klubova, a kako saznajemo, posljednji u nizu je donedavni premijerligaš Borac iz Banja Luke. 

Čelnici velikana iz Platonove već uveliko rade na sklapanju igračke križaljke i jedna od želja je 25-godišnji napadač Boris Gavrić, a u slučaju njegovog dolaska Borac će riješiti pitanje problema u vrhu napada za narednu sezonu.

"Istina je da me kontaktirao Borac, ali još uvijek nije ništa dogovoreno. Prvo moramo otvoreno razgovarati i onda vidjeti šta i kako", kazao nam je Gavrić.

Gavrić je sezonu u Novom Travniku završio sa 24 postignuta pogotka, u 28 odigranih utakmica. Tokom dosadašnje karijere još je igrao za Croatiju Sesvete, Zelinu, HASK, Karlovac 1919, Vrapče, Vrbovec i austrijski Helfort. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi