Najbolji strijelac Prve lige FBiH ide u Slaven

Vraća se u Živinice

Najbolji strijelac Prve lige FBiH ide u Slaven

Najbolji strijelac Prve lige FBiH iz prošle sezone Mirnes Salihović pojačat će Slaven iz Živinica. 

Salihović sa Radničkim nije uspio izboriti opstanak u Prvoj ligi FBiH, međutim nastavit će igrati u istom rangu takmičenja, s obzirom da je dogovorio uslove saradnje sa matičnim klubom Slavenom. 

Ovaj 32-godišnji napadač, koji je u prošloj sezoni zabio 20 pogodaka, karijeru je počeo u Slavenu i ovo će mu biti četvrti put da nosi dres ovog kluba. Još je igrao za Velež, Radnički, Budućnost i austrijski Stinatz. 

Prije Salihovića sa Slavenom je saradnju dogovorio i mladi Armel Berbić, dok je na poziciju šefa stručnog štaba imenovan Midhat Memišević. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi