Nakon Kožulja, na pripremama Hajduka se povrijedio i Kvesić

Radio po posebnom programu

Nakon Kožulja, na pripremama Hajduka se povrijedio i Kvesić

S. Mlaćo

Nogometaši Hajduka nalaze se na pripremama u Turskoj, gdje bruse formu za drugi dio sezone u HNL-u. 

Splićani su prvi dio sezone okončali na četvrtom mjestu sa 28 osvojenih bodova, jednim manje od Osijeka, te devet od Dinama i čak 15 od lidera Rijeke.

Jučer je pripreme Hajduka napustio naš internacionalac Zvonimir Kožulj koji je zaradio istegnuće ligamenata koljena, a detaljne preglede će obaviti u Splitu.

Popularne Bile povrede nimalo ne maze, pa po posebnom programu odvojenog od prvog tima radi čak šest nogometaša. Jedan od njih je i bh. internacionalac Josip Kvesić, koji je na Poljud stigao iz turskog Antalyaspora. 

Ipak, u Hajduku vjeruju da će svi igrači biti zdravi i spremni do otvaranja drugog dijela sezone i susreta sa gradskim rivalom RNK Split. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi