Nakon poraza bh. kadeti remizirali s Crnom Gorom

Druga prijateljska utakmia

Nakon poraza bh. kadeti remizirali s Crnom Gorom

Druga prijateljska utakmica između kadetskih selekcija Bosne i Hercegovine i Crne Gore koja je odigrana u Podgorici okončana je bez pobjednika, a rezultat je na kraju glasio 1:1.

Domaći sastav poveo je već u drugoj minuti utakmice pogotkom Alekse Marušića. 

Izjednačenje, koje se kasnije ispostavilo kao konačan rezultat, izabranicima Sakiba Malkočevića donio je Tomas Dadić u 29. minuti utakmice. 

Vrijedi istaći da su bh. kadeti utakmicu završili s igračem manje na terenu obzirom da je Čeliković zaradio crveni karton.

U prvom susretu dvije selekcije odigranom prije dva dana Crna Gora je pobijedila 2:0.

Prijateljska utakmica:
Crna Gora - Bosna i Hercegovina 1:1 (Marušić 2. / Dadić 29.)

Crna Gora: Lazar Carević, Eldin Čelebić (Anđelko Jovanović), Martin Prenkočević, Nikola Rašović, Vasilije Terzić, Božidar Damjanović (Radovan Bećirović), Matija Stijepović, Miloš Drinčić, Ilija Vukotić (Pavle Krstović), Aleksa Marušić (Rašid Kolić), Novica Čabarkapa (Miloš Zečević). Selektor: Boris Miličković.

Bosna i Hercegovina: Benjamin Mušija, Elmir Osmanović, Amar Beširević, Jasmin Čeliković, Milan Mirić, Rijad Sadiku, Demirel Veladžić, Stefan Kovač (Strahinja Railić), Šefika Resić (Sanin Klarić), Edis Smajić (Teo Rozić), Tomas Dadić. Selektor: Sakib Malkočević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.