Nastavak saradnje Slobode i Mačve iz Šabca
FOTO: fksloboda.ba

Nakon prijateljske utakmice u Tuzli

Nastavak saradnje Slobode i Mačve iz Šabca

S. Mlaćo

Predsjednik Skupštine FK Sloboda Tuzla, Kemal Kurević i predsjednik FK Mačva Šabac, Ivica Kralj u subotu navečer nakon zajedničke večere u restoranu Panonski lovac razmijenili su simbolične i prigodne poklone kao znak zahvalnosti i nastavak dobrih odnosa dva crveno-crna kluba koja datiraju od davne 1919. godine.

Inače, Sloboda i Mačva su u subotu na Tušnju odigrali prijateljsku utakmicu koja je za obje ekipe značila kao zvanični test pred početak prvenstva u Bosni i Hercegovini i Srbiji, a pobjedu je ostvarila Sloboda golom Ignjatovića u 38. minuti nakon što je iz ugla ubacio Zilkić.

Nakon utakmice na Tušnju, za fudbalere obje ekipe, stručni štab i ostale sportske radnike oba kluba upriličena je zajednička večera prilikom čega su sportski prijatelji razmijenili utiske i podijelili razmišljanja, piše fksloboda.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi