Nastić: Niko me nije zvao iz N/FSBiH, ima vremena

Demantovao medijske natpise

Nastić: Niko me nije zvao iz N/FSBiH, ima vremena

Belgijski mediji plasirali su jučer informaciju da je Bojan Nastić iz Genka kontaktiran od strane ljudi iz N/FSBiH. 

Fudbaler koji je rođen u Vlasenici je ovog ljeta prešao u Genk i odmah po dolasku se ustalio u startnoj postavi, a odlične partije koje ove sezone pruža u belgijskom prvenstvu i Evropskoj ligi navodno nisu prošle nezapaženo.

Mediji u Belgiji su objavili da su čelnici krovne kuće bh. nogometa kontaktirali Nastića u želji da igra za Bosnu i Hercegovinu, međutim ovaj 23-godišnji defanzivac je takve navode odbacio u izjavi za SportSport.ba. 

"Vidio sam da se u belgijskim medijima piše da sam imao kontakta sa N/FSBiH, ali u tome nema istine. Niko me nije zvao. Doduše, ima još vremena", kazao nam je Nastić.

Bivši član Vojvodine je nedavno u razgovoru za SportSport.ba rekao da bi prihvatio eventualni poziv iz BiH, iako je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi