Natron ponovo ubjedljiv, Ilijaš siguran protiv Mladosti

Druga liga FBiH - Centar

Natron ponovo ubjedljiv, Ilijaš siguran protiv Mladosti

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Federacije BiH grupa Centar odigrano je sedam utakmica, s obzirom će u posljednjoj danas snage odmjeriti Novi Grad i Žepče.

Natron iz Maglaja nastavio je sa sjajnim igrama u novoj sezoni i sa 6:0 deklasirao je Azota, dok je također drugu pobjedu upisao i tešanjski Tošk koji je u gostima savladao Usoru sa 2:1.

Krivaja i Famos remizirali su 1:1, pogodak nije bilo u duelu Borca i Pobjede. Radnik iz Hadžića sa minimalnih 1:0 savladao je  zenički Rudar,  Ilijaš je u gostima sa 3:0 deklasirao Mladost iz Župče.

Natron i Tošk nakon nepotpunog drugog kola imaju po šest bodova, a odmah iza njih su Ilijaš, Famos i Pobjeda. Bodova nakon dva kola nisu uknjižili Mladost, Usora i Novi Grad, koji ima i utakmicu manje. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi