Natron siguran protiv Rudara, Usora i Novi Grad minimalno

Druga liga FBiH grupa Centar

Natron siguran protiv Rudara, Usora i Novi Grad minimalno

S. Mlaćo

U Drugoj ligi Federacije BiH grupa Centar jučer su odigrane preostale tri utakmice 16. kola.

Natron je u Maglaju sasvim očekivano savladao Rudar iz Zenice sa 3:0. 

Domaći su poveli u devetoj minuti preko Dino Dizdarević, a isti igrač je u 77. minuti pogodio za 2:0. Konačnih 3:0 postavio je Haris Džafić u prvoj minuti sudijske nadoknade.

Usora je na svom terenu savladala favorizovani Famos sa minimalnih 1:0. Junak pobjede Usore bio je Aleksandar Kršić u 75. minuti

Isti rezultat viđen je i na Otoci gdje su snage odmjerili Novi Grad i Azot. Jedini pogodak djelo je Armina Cibre u 58. minuti.

TOŠK je i dalje prvi sa 41 osvojenim bodom, a Natron i Famos imaju po 33. Na dnu je Mladost sa šes bodova, te Rudar sa osam.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi