Uprkos pjesmi i čekanju

Navijači BiH ponovo uskraćeni za autograme

Najbolji bh. fudbaleri odradili su svoj drugi trening na austrijskom tlu, a nakon što su u nedjelju trenirali na jednom od pomoćnih terena Generali Arene, Zmajevi su u ponedjeljak svoj trening obavili na travnjaku stadiona Ernst Happel, na kojem će sutra od 20:30 istrčati na megdan Austriji.

Baš kao što je bio nedjelju isto tako je trening fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine bio zatvoren za javnost i dan kasnije, a novinarima je bilo dozvoljeno prisustvo trening samo u prvih petnaest minuta. Ipak, oni najuporniji navijači ostali su na ulazima najvećeg bečkog stadiona do kraja treninga u nadi da bi mogli dobiti autogram ili sliku s nekim od najboljih fudbalera Bosne i Hercegovine.

Na njihovu veliku žalost nakon treninga autobus s fudbalerima BiH odmah je napustio stadion, a uzaludne su bile pjesme i skandiranje imena pojedinih reprezentativaca naše domovine, ali i čekanje po velikoj hladnoći i jakom vjetru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.