Navijači Čelika očitali lekciju igračima i oduzeli im opremu

Dočekani ispred stadiona Bilino polje

Navijači Čelika očitali lekciju igračima i oduzeli im opremu

D. Kurbegović

Nogometni klub Čelik danas je u Širokom Brijegu u okviru 11. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine poražen od istoimenog domaćina rezultatom 7:2. 

Čelik je tako doživio novi sraman poraz i nalazi se na 14. poziciji na tabeli sa sedam osvojenih bodova. Ispod Čelika samo su Mladost i Zvijezda sa šest osvojenih bodova. 

Prilikom povratka fudbalera Čelika iz Širokog Brijega navijači ekipe iz Zenice, njih između 30 i 50, dočekali su igrače ispred stadiona Bilino polje. Tom prilikom očitali su lekciju fudbalerima Čelika, a svim fudbalerima oduzeta je oprema kluba iz Zenice. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti