Navijači i omladinci FK Sarajevo "ušminkavali" Koševo

U sklopu Global Youth Service Day-a

Navijači i omladinci FK Sarajevo "ušminkavali" Koševo

U petak u period od 15 do 18 sati, uspješno je realizovana akcija čišćenja tribine "Sjever – Vedran Puljić", kao i pomoćnog terena Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović - Hase", koju je Fudbalski klub Sarajevo realizovao u saradnji s YES Abroad programom za Bosnu i Hercegovinu i YES alumni asocijacijom, pri Američkom vijeću za međunarodno obrazovanje.

Sama akcija se realizovala povodom "Global Youth Service Day-a", koji je na taj način obilježen i u Bosni i Hercegovini. Pored polaznika Akademije i Omladinskog pogona kluba s Koševa, ovoj akciji se odazvao se i određen broj navijača Bordo tima, te je uspješno očišćen značajan dio oko samog pomoćnog terena na kojem mlađe selekcije Sarajeva svakodnevno treniraju. 

Vrijedi istaći i da su svi učesnici ove akcije dobili besplatnu ulaznicu za nadolazeću utakmicu u kojoj će u okviru 24. kola BH Telecom Premijer lige Sarajevo ugostiti sastav Širokog Brijega, a utakmica je na programu u nedjelju, 26. aprila s početkom u 16 sati.

Iz redova FK Sarajevo posebno su se zahvalili kupskom sponzoru, firmi R&S, koja je osigurala potrebnu opremu za ovu akciju čišćenja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.