Navijači igračima Sloge iz Doboja skidali dresove

Utakmica u Petrovcu prekinuta u 37. minuti

Navijači igračima Sloge iz Doboja skidali dresove

E. Škorić

Ozren i Sloga iz Doboja su u prvom kolu Druge lige RS grupa Zapad igrali 37 minuta…

Ozren je u Petrovcu vodio 1:0, a onda su, u 37. minuti utakmice, nezadovoljni navijači gostujuće ekipe, njih oko 50, utrčali na teren. Nekoliko navijača uhvatili su za vrat igrača Sloge Dragana Filipovića, te mu skinuli i odnijeli dres, piše Glas Srpske.

Ostali navijači su prišli i drugim igračima Sloge, zatraživši da skinu dresove, što su ovi i uradili. Delegatu susreta Tomi Nagradiću iz Dervente je glavni sudija Slaviša Mitrović kazao da je utakmica prekinuta, što je bilo i za očekivati nakon svih scena.

Komšijskom derbiju prisustvovalo je 800 gledatelja u Petrovcu, a navijači Sloge nisu mogli da gledaju loša izdanja svojih igrača. Odlučili su da uzmu stvar u svoje ruke, ali sigurno da ovo nije bio najbolji način da probude svoje ljubimce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.