Navijači Jedinstva izgubili strpljenje i oštetili stadion

Teška situacija u klubu iz Bihaća

Navijači Jedinstva izgubili strpljenje i oštetili stadion

S. Mlaćo

Veoma teška situacija vlada u NK Jedinstvo Bihać.

 Naime, nekadašnji član Premijer lige BiH nalazi se na predposljednjem mjestu Prve lige FBiH sa šest osvojenih bodova i jedan od glavnih kandidata za ispadanje.

Situacija je kulminirala debaklom u subotu protiv TOŠK-a (1:5), a ostavku na mjesto šefa struke podnio je Nermin Karač.

Navijači su nezadovoljni i razočarani, a neki su otišle i korak dalje, te oštetili travnjak stadiona Pod Borićima, te na taj način iskazali svoje nezadovoljstvo.

Čelnici NK Jedinstvo u proteklim danima obavili su razgovore sa načelnikom Bihaća i kantonalnim premijerom, a sve kako bi se stvari pomakle sa mrtve tačke. Pozvali su sve one koji žele pomoći da se obrate klubu, a pomoć je u svakom pogledu itekako potrebna.

Istakli su da im nije jasno šta je za sve kriv travnjak stadiona, te jasno podcrtali da se na ovaj način samo odmaže radu kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom 10. kolu Jedinstvo će u goste mostarskom Veležu. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti