Navijači Kiseljaka oteli, pa zapalili zastavu sa ljiljanima
FOTO: youtube

Meč je bio nakratko prekinut

Navijači Kiseljaka oteli, pa zapalili zastavu sa ljiljanima

S. Mlaćo

U derbi susretu 14. kola Druge lige Federacije BiH grupa Zapad danas su u Kiseljaku snage odmjerili NK Kiseljak i FK Vitez. 

Nakon 90. minuta mreže se nisu tresle, a susret je odigran po veoma teškom terenu. Da sam duel padne u drugi plan, pobrinuli su se navijači Kiseljaka, pod imenom "Prikaze" koji su na pauzi između dva poluvremena napali grupu navijača iz Viteza, te im tom prilikom ukrali zastavu sa ljiljanima i natpisom FK Vitez.

Isti su nakon toga zastavu zapalili, te je drugo poluvrijeme započelo sa zakašnjenjem od deset minuta. 

"Na terenu za vrijeme igre nije bilo incidenata, a doček i ispraćaj gostujućih igrača kao i službenih lica je bio korektan", stoji u zapažanju delegata ovog susreta Fuada Zahirovića iz Novog Travnika.

Očekuje se da će zbog ovog veoma teškog incidenta NK Kiseljak i njegovi navijači snositi veliku kaznu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti