Navijači pokrenuli Facebook stranicu podrške za Husića

Žele da ostane u Slobodi

Navijači pokrenuli Facebook stranicu podrške za Husića

Nakon što se jučer Azmir Husić oglasio da nema namjeru više obnašati funkciju predsjednika FK Sloboda, uslijedile su brojne reakcije i negodovanja navijača tuzlanskog premijerligaša. 

Husićev "grijeh" je, a i on je u to uvjeren, to što je silno želio pomoći Slobodi i napraviti klub koji će igrati na evropskoj sceni, međutim izigran je od strane gradskih vlasti. U svom projektu evropske Slobode nije dobio ništa osim obećanja, a oni koji su radili na njegovom sputavanju uspjeli su u svom cilju. 

"Odlazim, gotovo je. Ne radi se o nikakvim pritiscima. Jednostavno je, ne želim da me neko vara i da me mjesecima zavlači", izjavio je sinoć Azmir Husić za SportSport.ba iz Sjedinjenih Američkih Država. 

Navijači Slobode daju podršku Husiću i očekuju konkretnije objašnjenje ove situacije. Na Facebooku je pokrenuta i grupa "Podrška za Azmira Husića" i jedan od postova u nastavku prenosimo u cjelosti: 

"Azmir Husić je uradio puno za ovaj grad i za ovaj klub. Sad je vrijeme da mi uradimo nešto za tebe", napisao je Jasmin Paočić ispred navijača.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jedno je sigurno, Sloboda je na putu da ispiše klupsku historiju i nastavak ove priče sigurno ne ovisi o čovjeku koji je do sada ličnim primjerom pokazao kako se upornim radom i dobrim namjerama može izdići iznad prosjeka.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.