Navijači Sarajeva se odazvali na akciju darivanja krvi

Pomogli sugrađanima

Navijači Sarajeva se odazvali na akciju darivanja krvi

Danas je u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo održana akcija darivanja krvi, koju je bordo klub realizovao u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine.

Navijači FK Sarajevo odazvali su se na ovu akciju i od 12 sati počeli pristizati u prostorije kluba u Titovoj 38/b. Dodajmo tome da su svi oni koji su se priključili akciji za nagradu dobili ulaznice za susret Sarajeva i Drine iz Zvornika, koji se igra u srijedu s početkom u 16 sati.

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi bila je pod motom "I krv svoju za bordo boju", a služila je da pomogne građanima Sarajeva kojim je potrebna krv.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.