Navijači Slobode: Azmire, ne idi!

Ne žele da ode Husić

Navijači Slobode: Azmire, ne idi!

M. Šljivak

Navijači tuzlanske Slobode s velikim razočaranjem su dočekali vijest o eventualnom odlasku predsjednika kluba Azmira Husića.

Husić je najavio odlazak iz redova tuzlanskog tima zbog navodnih nesporazuma s gradskim vlastima, a ovaj potez je šokirao navijače vodeće ekipe Premijer lige.

Navijači Slobode pokušaće sve, kako bi Husić ostao na čelu kluba, koji se preporodio njegovim dolaskom.

"Trebamo da napunimo Tušanj i da pokažemo Azmiru da nam treba, da Grad Tuzla živi za Slobodu i da želimo evropsku Slobodu. Trebamo izaći na ulice, pred Opštinu i moramo stati svi na noge i podržati našeg Azmira", riječi su jednog navijača crveno-crnih.

Drugi želi kompletan grad na nogama.

"Ustani TK, Tuzlo. Spasimo i stanimo iza ovog čovjeka, koji nam je malo radosti donio i dozvolio da sanjamo titule"...

"Azmire, ne idi", kratka je poruka svih navijača tuzlanskog tima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Odlazak Husića iz Slobode bio bi veliki udarac za klub. On je tuzlanskog premijerligaša podigao iz pepela. Skupa sa Sabahudinom Sašom Vugdalićem i ostalim bliskim ljudima, podigao je Slobodu na vrh, gdje joj je i mjesto, te bi njegov odlazak vjerovatno značio i novi pad za ovaj klub.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.