Navijači Slobode biraju dres za novu sezonu

Sedam prijedloga za navijače

Navijači Slobode biraju dres za novu sezonu

S. Mlaćo

Za manje od dvije sedmice starta nova sezona BH Telecom Premijer lige BiH.

Nogometaši Slobode spremaju se na Kupresu, a u ovom klubu odlučili su sa ciljem da domaće utakmice zaigraju u novim dresovima organizovati javnu anketu i nagradnu igru u kojoj su predstavili sedam prijedloga za dres u kojem će nogometaši tima sa Tušnja  igrati u sezoni 2017/18.

"Prijedlog sa najviše lajkova ide na izradu. Uz anketu organizovana je nagradna igra putem koje navijači mogu osvojiti dres sa pobjedničkim dizajnom i jednu sezonsku ulaznicu. Dakle, najbolji dizajn biramo „lajkovima“, a uslov za učestvovanje u nagradnoj igri jeste da izaberete fotografiju koja se vama dopada i koju ćete označite sa "Sviđa mi se" te podijelite putem svog Facebook profila. Anketa i nagradna igra traje do utorka, kada ćemo pobjednički izgled dresa poslati na izradu i slučajnim odabirom izabrati dobitnike nagrada. Napominjemo da je potrebno lajkati samo jedan dizajn odnosno fotografiju, a osobe koje lajkaju sve fotografije ne učestvuju u nagradnoj igri", saopćeno je na zvaničnoj facebook stranici FK Sloboda Tuzla na kojoj se i može učestvovati u nagradnoj igri.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi