Spektakularna bakljada u Tešnju

Navijači TOŠK-a spektakularno proslavili 90. rođendan kluba

E. Čaušević

Ljubitelji fudbala u Tešnju u posljednje vrijeme imaju dosta razloga za slavlje jer je TOŠK izborio plasman u Prvu ligu FBiH.

TOŠK je prošle sedmice osigurao prvo mjesto u Drugoj ligi FBiH grupa Centar nakon ubjedljive pobjede u gostima protiv Famosa sa 3:1. Tešanjski klub je jučer igrao na domaćem terenu protiv Žepča i pobjedom od 3:1 je potvrdio da je ove sezone zasluženo prvi.

Navijači TOŠK-a pored ulaska u Prvu ligu FBiH jučer su imali dodatan motiv za slavlje. Naime, tešanjski klub je proslavio svoj 90. rođendan, a popularni Atomci su spektakularnom bokljadom proslavili rođendan svog voljenog kluba.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Centar:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi