Navijači Travnika uljepšali istočnu tribinu stadiona Pirota

Lijep potez popularne Gerile

Navijači Travnika uljepšali istočnu tribinu stadiona Pirota

S. Mlaćo

U sklopu priprema za nedjeljni meč 19. kola Prve lige Federacije protiv HNK Čapljina, navijači NK Travnik, popularna Gerila odlučila je uljepšati istočnu tribinu svog stadiona.

Zasluge za to idu vrijednim članovima Gerile Danijelu Gabriću, Bojanu Kovaču, Jasminu Begiću, Adnan Saldumu, Aleksandru Braliću, Dženanu Sahdanu, te Općini Travnik koja je podržala projekat kupovinom neophodnog materijala.

Jedan od pokretača ideje za ovu akciju je član Upravnog odbora NK Travnik Alem Lolić. 

Iz NK Travnik zahvalili su se svima koji su učestvovali u ovoj akciji, te pozvali svoje navijače da podrže nogometaše i stručni štab već u nedjelju u 15:30 protiv HNK Čapljina. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Veziri se trenutno nalaze na drugom mjestu Prve lige Federacije sa tri boda zaostatka za liderom Bosnom iz Visokog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi