Navijači Veleža odradili pet gostovanja za mjesec dana

Ljubav bez granica

Navijači Veleža odradili pet gostovanja za mjesec dana

Iako se mostarski velikan Velež nalazi u najlošijoj rezultatskoj poziciji u svojoj bogatoj historiji, navijači ovog kluba nisu izgubili nadu ni odustali od pružanja podrške svom voljenom timu.

Kolika je njihova odanost najbolje potvrđuje podatak da je navijačka grupa Red Army u proteklih mjesec dana obišla čak pet gostujućih stadiona širom države na kojim su bodrili svoj Velež, koji im je u posljednjih godinu dana priređivao samo razočarenja.

Dok sanjaju bolje dane, navijači Veleža su za 30 dana proputovali više od 2120 kilometara kako bi podržali svoj klub koji za ligašku pobjedu ne zna duže od godinu dana, kako u Premijer ligi tako i u 1. ligi Federacije BiH.

Velež se nakon osam odigranih kola nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli 1. lige Federacije BiH. Još uvijek je bez pobjede, ima tri remija i gol razliku 5:17.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ako neko nije digao ruke od Veleža, onda su to njegovi vjerni navijači kojim treba odati priznanje za sve što rade za svoj klub.  

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi