Brazilska groznica u Tuzli

Navijači vjeruju Zmajevima, priprema se velika fešta

Pakleno će biti u svakom kutku „slanog grada“ kada Zmajevi tačno u ponoć krenu u boj sa Argentincima.

Navijači su svjesni činjenice da su Argentinci favoriti, ne samo u ovom meču već kada je u pitanju i konačni plasman.

Ipak, smatraju kako Zmajevi imaju šansu ako budu na svom nivou i ako budu ginuli u „žuto- plavom“ dresu. Halid Rahmanović se nada pozitivnom ishodu, Darko Vojvodić kaže kako bi želio da pobjedimo Argentinu više od ičeg, Damir Cipurković smatra kako je remi ravan pobjedi, Denim Rahmanović uvažava sve objektivne okolnosti, a Nihad Salihović kaže kako pravila postoje da bi se rušila.

Brazilska groznica trese Tuzlu. Svi s nestrpljenjem čekaju početak historijske utakmice. U slučaju pozitivnog rezultata feštat će se do jutra...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.