Navijačima BiH u Briselu dopušten ulaz na samo jednu tribinu

Isključivo sektor za gostujuće navijače

Navijačima BiH u Briselu dopušten ulaz na samo jednu tribinu

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 7. oktobra u Briselu igrati sa Belgijom u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Za navijače BiH je dostupno (samo) 3,800 ulaznica i cijena jedne je 20 eura. Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, a one se mogu nabaviti preko NFSBiH koji je ovlašten za ovu aktivnost.

Navijači naše reprezentacije će biti smješteni na tribinu iza gola, a važno je napomenuti da će im ulaz na stadion biti dozvoljen isključivo za gostujući sektor, te da im se neće dozvoliti da utakmicu prate sa ostalih tribina, barem ne sa obilježjima naše države.

Utakmica Belgija - Bosna i Hercegovina igra se na Stadionu kralja Baudouina u Briselu, čiji je kapacitet  50.122 sjedećih mjesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi