Navijačima Veleža nije bilo lako doći na tribinu u Čapljinu

Velika podrška nije pomogla Rođenima

Navijačima Veleža nije bilo lako doći na tribinu u Čapljinu

S. Mlaćo

Nogometaši mostarskog Veleža u subotu su pružili jednu od najlošijih partija ove sezone te su u Čapljini poraženi od istoimenog domaćina sa minimalnih 1:0.

Rođenima ništa nije polazilo za rukom, pa ništa drugo osim poraza i nisu mogli očekivati, iako ih je na popularnim Bjelavama bodrilo oko 300 navijača.

Velež je tako imao veliku podršku, ali popularni Red Army nisu imali razloga za slavlje. Ipak, sve je proteklo je bez ikakvih incidenata, mada se navijačima iz Mostara nije bilo lako probiti na tribinu namijenjenu za njih u Čapljini.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

To dovoljno govori jedna od fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a koja je očigledno djelo jednog domaćeg navijača.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi