Navijačima Želje povrat novca za neiskorištene karte

Povrat samo uz karte

Navijačima Želje povrat novca za neiskorištene karte

Fudbalski klub Željezničar je organizovao povrat novca svim navijačima koji su u nedjelju kupili ulaznicu, a nisu jučer prisustvovali utakmici protiv Borca. 

Povrat novca za navijače koji su ulaznice za utakmicu sa Borcem kupili u nedjelju, a koji jučer nisu bili u mogućnosti da prisustvuju utakmici, vršit će se danas i u četvrtak u terminu od 9 do 16 sati. Povrat novca je moguće dobiti samo za ulaznice kupljene u nedjelju koje su vidno numerisane.

Također, svi navijači koji su svoje ulaznice kupili u nedjelju, a nisu ih uspjeli iskoristili na jučerašnjoj utakmici, imaju mogućnost zamjene ulaznice za utakmicu sa Vitezom. Zamjena će se vršiti pred utakmicu sa Vitezom, a tačne informacije o terminu i mjestu zamjene ulaznice će se objaviti naknadno.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.