"Ne pada mi na pamet da se s nekim prepucavam preko medija"

Vinko Marinović o Nikoli Vasilju

"Ne pada mi na pamet da se s nekim prepucavam preko medija"

M. Maksimović

Pobjede nad Slobodom i Željezničarom učinile su da Vinko Marinović i njegovi izabranici s optimizmom gledaju ka predstojećem vikendu i gostovanju Viteza u Mostaru. Uostalom, i da se Sloboda i Željo i nisu pobijedili, Zrinjski bi u duelu s Vitezom imao ulogu favorita.

"Meč dočekujemo s uobičajenim redoslijedom priprema. Dosadašnjih šest kola potvrda su da lakih protivnika nema, pa je i meč koji slijedi bez sumnje težak kao i dosadašnji. Vitez je na Grbavici osvojio tri, a na Pecari jedan bod, ali to za ovaj meč ne mora ništa da znači“, kaže Marinović za naš portal.

Raduje ga što povreda Ivana Peke nije teže prirode, odnosno što ovaj fudbaler bez problemam radi na treninzima ovih dana.

“Nedostajat će važne poluge Tomić i Todorović. Tomić igra u odličnoj formi što je primjetio i selektor Baždarević, a što nas je sve u klubu obradovalo. Nadam se da će njegova zamjena na predstojećoj utakmici korektno odraditi svoj dio posla“, dodao je.

Zrinjski je nakon Jovića i Kouadija jučer vjerovatno dobio i pojačanje u liku Jasmina Bogdanovića koji je dosad igrao za Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Bogdanović je tu, trenira sa nama i vidjet ćemo šta će biti s njim. Toni Jović još uvijek nije konkurentan za mečeve, dok će Kouadio vjerovatno biti u kombinacijama za Vitez“, rekao je Marinović koji na kraju nije želio komentarisati optužbe oca mladog golmana Nikole Vasilja koji je javno rekao kako Dalibor Kozić brani za Zrinjski jer je kum Vinka Marinovića.

“Nemam komentar na to i ne pada mi na pamet s nekim se prepucavati kroz medije“, rekao je na kraju.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti