Ne stojimo loše: Izašle kvote za meč BiH - Belgija

Bliži se susret na Grbavici

Ne stojimo loše: Izašle kvote za meč BiH - Belgija

Bosna i Hercegovina će 7. oktobra na stadionu Grbavica odigrati, vjerovatno odlučujući, susret kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv reprezentacije Belgije.

Svi oni koji su uz našu reprezentaciju priželjkuju pobjedu protiv Belgije, jer bi nam takav ishod otvorio vrata baraža. Belgija je već osigurala nastup na Mundijalu u Rusiji, pa se mnogi nadaju da reprezentativci ove zemlje neće biti posebno motivisani pred susret sa Zmajevima.

Sada su poznate i kladioničarske kvote za ovu utakmicu, a čini se da svjetske kladionice razmišljaju slično kao i navijači iz Bosne i Hercegovine. Naime, gledajući kvote, Belgija je tek blagi favorit na Grbavici, uprkos sjajnom rejtingu i renomeu ove reprezentacije u svijetu fudbala.

Kladionica Bet-at-home, tako, nudi kvotu 2.89 na pobjedu naše reprezentacije, kvota na neriješen rezultat je 3.45, dok je kvota na Belgiju 2.36.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Izgleda da i kladionice očekuju slabu motiviranost Belgijanaca, a možda i "kombinovani" sastav ekipe Roberta Martineza na Grbavici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi