Edin Prljača, direktor Olimpica:

"Ne trebamo bježati od uloge favorita, jer mi to jesmo"

Uz ekipu Širokog Brijega, nominalno gledano, sastav Olimpica najlakše je prošao prilikom žrijeba četvrtfinalnih parova Kupa Bosne i Hercegovine.

Vukovi sa Otoke za plasman u polufinale najmasovnijeg takmičenja u našoj domovini boriti će se sa Zvijezdom iz Gradačca.

"Sigurno je da smo zadovoljni žrijebom i ne smijemo bježati od te činjenice da smo kvalitetniji, da bolje stojimo na tabeli i da imamo kvalitetniju ekipu. Naravno sve ovo rečeno se mora potvrditi na terenu. U bubnju je bilo još ekipa koje su ispred nas na tabeli Široki, Zrinjski, Sarajevo...mogu reći da sm izuzetno zadovoljni", rekao je direktor Olimpica, Edin Prljača, te dodao:

"Naravno sve ovo ne umanjuje kvalitet Zvijezde koja je jedna ozbiljna ekipa. U prelaznom roku napravili su sve što treba i na dobrom su putu da postanu stabilan premijerligaš. Ipak, mislim da mi ne trebamo bježati od uloge favorita, mi i jesmo favoriti u ovome duelu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.