"Ne zaboravimo da je ovo samo utakmica"

Predsjednik Kiparskog saveza poručuje

"Ne zaboravimo da je ovo samo utakmica"

E. Škorić

Nogometni savez Bosne i Hercegovine imao je prijem kod rukovodstva Kiparskog saveza.

U podne su Kiprani ugostili čelnike našeg Nogometnog saveza. Costakis Koutsokoumnis, predsjednik tamošnjeg  Saveza, razgovarao je s predsjednikom našeg Saveza, Elvedinom Begićem.

Kiprani su poželjeli gostima ugodan boravak u Nikoziji, uz želju da sve bude u najboljem redu i da bolji pobijedi.

"Želimo večeras dobru utakmicu i da ljudi budu sretni. Svi znamo koliko je ovo važna utakmica za obje reprezentacije, ali ne zaboravimo da je to samo utakmica", rekao je prvi čovjek Kiparskog nogometnog saveza.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Utakmica se igra večeras na GSP stadionu u Nikoziji s početkom u 20:45 sati. Domaći će igrati u plavim, a našši igrači u bijelim dresovima.. Prema procjenama, Kiprane će bodriti 19.000 gledatelja, a očekuje se nekoliko stotina bh. navijača na stadionu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.