Nedim Hadžić debitovao za prvi tim FK Sarajevo

Debitantske minute za talentovanog nogometaša

Nedim Hadžić debitovao za prvi tim FK Sarajevo

S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva sezonu u BH Telecom Premijer ligi okončali su na trećem mjestu, te uspjeli izboriti plasman u Evropu.

Bordo momci su dugo bili u igri za oba trofeja, ali su na kraju ostalih praznih ruku. Titula prvaka lige otišla je u Mostar, a trofej Kupa u Široki Brijeg, te navijači tima sa Koševa sigurno ne mogu biti zadovoljni ovom sezonom.

Sarajaevo je jučer sezonu završilo porazom od Krupe sa minimalnih 1:0, a ova utakmica ostat će u posebnom sjećanju ekstra talentovanom članu Akademije FK Sarajevo Nedimu Hadžiću (18) koji je jučer upisao svoj debi za seniorsku momčad bordo kluba.

Hadžić je jučer priliku za igru dobio u 73. minuti umjesto Anela Hebibovića, te tako upisao debitantske minute za seniorski tim. Drugi član Akademije FK Sarajevo koji je također bio u kombinaciji za meč sa Krupom Rijad Sadiku nije dobio priliku za igru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj talentovani nogometaš trenutno je prvi strijelac Premijer Omladinske lige BiH za juniore sa 35 postignutih pogodaka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi