Nedim Oglečevac se priključio treninzima Čelika

Prinova iz Slavije

Nedim Oglečevac se priključio treninzima Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra će u Doboju kod Kaknja protiv domaće Mladosti odigrati i drugu pripremnu utakmicu od početka priprema. Šef stručnog štaba Boris Pavić pružit će priliku svim nogometašima da odigraju po poluvrijeme, protiv novog člana elite bh.nogometa.

Jutros se treninzima crno-crveni priključio još jedan nogometaš, riječ je o 24-godišnjem ofanzivcu Nedimu Oglečevcu. Ovaj igrač rođen u Sarajevu prošao je sve omladinske selekcije Sarajeva, ali kako nije dobio pravu priliku na Koševu, svoju sreću potražio je u ekipi Slavije iz Lukavice.

U dresu kluba iz Istočnog Sarajeva odigrao je 80 utakmica postigavši 10 golova, te je posljednje tri sezone standardni član kluba koji redovno igra Premijer ligu. Oglečevac igra na pozicijama lijevog i desnog krila, te će sigurno pojačati konkurenciju u ofanzivi, gdje Zeničani još traže dva igrača kako bi i kompletirali igrački kadar prije odlaska na Zlatibor.

Oglečevac će vjerovatno potpisati ugovor, a sutra će nastupiti i protiv ekipe Mladosti u Kaknju. Novost s Bilinog polja je i što je klub napustio Nebojša Pejić, koji je nezadovoljan minutažom odlučio napustiti Čelik, dok će crno-crveni dres u narednoj sezoni nositi i mladi Vladmir Grahovac, koji je trebao na posudbu u Novi Travnik, ali će ostati u Zenici jer je potreban u rosteru Borisa Pavića za narednu sezonu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.