Nekadašnji član Hajduka u subotu debituje za Vitez

Stekao pravo nastupa

Nekadašnji član Hajduka u subotu debituje za Vitez

S. Mlaćo

Sve misli nogometaša Viteza nakon poraza od Širokog Brijega (0:1), okenute su duelu narednog kola protiv GOŠK-a iz Gabele.

Vitežani imaju velikih problema sa igračkim kadrom, ali stručni štab može radovati informacija da je pravo nastupa stekao Josip Vuković koji će tako biti na raspolaganju struci za subotu.

Vuković je u Vitez stigao i RNK Splait, a nastupao je i za Hajduk te Dugopolje. Ubilježio je i dvanaest nastupa za juniorsku reprezentaciju Hrvatske, te jedan za kadetsku selekciju te zemlje.

Sada je konačno stekao pravo nastupa i vjerovatno će debitovati protiv GOŠK-a. Vitez se nakon devet odigranih kola u Premijer ligi BiH nalazi na posljednjem mjestu sa četiri osvojena boda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije