Neke nove navijačke fore: U Tesliću gorilo sijeno

Neke nove navijačke fore: U Tesliću gorilo sijeno

E. Škorić

U Prvoj ligi Republike Srpske odigrane su u subotu utakmice 26. kola.

Prijedorski Rudar je i pored poraza u Tesliću od Proletera (1:0) ušao u Premijer ligu, pošto je Leotar izgubio od Podrinja u Trebinju.

Rudar se vratio u elitno društvo, a meč u Tesliću je prekinut zbog paljenja sijena pored stadiona. Prekid je trajao čak 17 minuta, pa je meč u Tesliću znatno kasnije završen u odnosu na onaj u Trebinju.

Kako je sve bilo poznato, Proleter je uspio i da zabije gol, te izbori ostanak u Prvoj ligi RS, a Rudaru je ionako bilo svejedno pošto je Leotar već bio izgubio susret na Policama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Zanimljivo da su navijači priredili 'spektakl'. Osim baklji, palili su i sijeno na livadi pokraj stadiona. Dobro su se zabavljali...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.