Nema ništa od povratka Saše Kajkuta u Čelik

Demant iz kluba s Bilinog polja

Nema ništa od povratka Saše Kajkuta u Čelik

D. Kurbegović

Nedavno se u medijima pojavila informacija, da bi nekadašnji ljubimac navijača Čelika i bivši napadač kluba s Bilinog polja Saša Kajkut, mogao ponovo obući crno-crveni dres što je na društvenim mrežama naišlo na pozitivne komentare i nadu da će ovog sjajnog napadača Zeničani ponovo gledati u najdražem dresu.

Međutim od povratka ovog 32-godišnjeg ofanzivca u Čelik neće biti ništa, što su potvrdili i iz kluba s Bilinog polja.

"Ponukani glasinama, koje kruže u javnosti, rukovodstvo NK Čelik obavještava javnost da zvanično niko iz kluba nije razgovarao s bivšim igračem Sašom Kajkutom.Ovom prilikom pozivamo sve one, koji šire dezinformacije o klubu da se umjesto toga aktivno uključe i svojim radom pomognu klubu" kazalu su iz crno-crvenog tabora.

Saša Kajkut je trenutno slobodan igrač, a u dresu Čelika je u 37 utakmica postigao 19 golova. Sudeći prema saopštenju iz Čelika, novih igrača više neće biti, te će trenutni roster igrača podnijeti preostale utakmice do zimske pauze.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi