Nemanja Zlatković novi član Radnika iz Bijeljine

Novo pojačanje za Bijeljince

Nemanja Zlatković novi član Radnika iz Bijeljine

S. Mlaćo

Nogometaši Radnika iz Bijeljine vez većih problema jučer su savladali FK Olimpik sa 2:0, te tako na najbolji mogući način započeli drugi dio sezone u BH Telecom Premijer ligi naše zemlje. 

Iako se činilo da je prelazni rok za Bijeljince završen, to se ipak nije obistinilo. Naime, iskusni 28-godišnji lijevi bek Nemanja Zlatković novo je pojačanje Radnika i odmah će se priključiti ekipi. 

Zlatković je u Radnik stigao kao slobodan igrač, a ove zime napustio redova Zemuna, člana Prve lige Srbije. Sa Bijeljincima je potpisao ugovor na godinu i pol dana. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj nogometaš je pored Zemuna nastupao još za Žilinu, Zlin, Javor, Voždovac, Novi Pazar,  a javnosti u našoj zemlji je poznat i kao bivši član Sarajeva čiji dres je nosio u sezoni 2012/13. Upisao je 19 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti