Neredi u Lukavcu, domaćin kraj dočekao bez trojice igrača

Radnički - Vitez 2:2

Neredi u Lukavcu, domaćin kraj dočekao bez trojice igrača

E. Škorić

U derbiju 23. kola Prve lige FBiH Radnički je ugostio Vitez. Završeno je rezultatom 2:2 uz velike nerede po završetku utakmice.

Vodeći Vitez gostovao je na Jošiku, a na kraju nije bilo pobjednika. Radnički je poveo golom Jasmina Jaranovića u 15. minuti, da bi Vitez izjednačio preko Anela Dedića u 22. minuti, što je bio i konačan rezultat.

 

U 55. minuti penal za domaće, Jaranović postiže svoj drugi gol. Sudac Edin Jakupović iz Bihaća u 78. minuti dosuđuje penal i za Vitežane, a Smirko pogađa za 2:2.

 

Kod Lukavčana su trojica nogometaša isključena. Prvo Almir Redžić u 59. minuti, zatim Jaranović u 75. minuti, a u šestoj minuti sudačke nadoknade i Halilagić. 

 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.