Neretljak: O Vitezu sve znamo, idemo po pozitivan rezultat

Trener Metalleghea za SportSport.ba

Neretljak: O Vitezu sve znamo, idemo po pozitivan rezultat

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea iz Jajca u subotu će u goste NK Vitez.

 Radi se o susretu prvog kola Premijer lige za opstanak, a očekuje se veoma neizvjesna utakmica. U redovima tima iz Jajca vjeruju da mogu do pozitivnog ishoda.

"Naša očekivanja su velika, kao i za svaku utakmicu. Radili smo dobro protekle dvije sedmice i idemo odigrati dobru utakmicu i da ostvarimo pozitivan rezultat. Odigrali smo u reprezentativnoj pauzi dvije prijateljske utakmice kako ne bih ispali iz ritma, te su svi igrači dobili priliku", ističe za SportSport.ba trener Metalleghea Mato Neretljak.

Vitez se našao u problemima pred ovaj meč, s obzirom da je i kapiten Tony Livančić zaradio tešku povredu i neće biti u kombinacijama do kraja ove sezone.

"O Vitezu sve znamo. Dobro se poznajemo, znamo da imaju problema, ali i kvalitetnih igrača", jasan je trener Jajčana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jučer su Metallegheu pristupili dva nova igrača. Radi se o Muradu Kurbanovu koji dolazi iz ruskog Anžija, te Srđanu Vidakoviću, iskusnom fudbaleru koji je posljednji angažman imao u Maleziji.

"Jedan je iskusan igrač, dobro ga poznajem i vjerujem da će nam pomoći u završnici prvenstva. Drug je mlad i imamo dobre preporuke", kazao je Neretljak.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi