Neretljak: Protiv Viteza nam igraju samo tri boda

Trener Jajčana pred meč sa Vitezom

Neretljak: Protiv Viteza nam igraju samo tri boda

S. Mlaćo

Nogometaši Metalleghea iz Jajca u susretu 6. kola Lige za opstanak u nedjelju će na Gradskom stadionu u Banja Luci ugostiti NK Vitez.

Jajčani trenutno imaju 27 osvojenih bodova i pod imperativom su pobjede, dok Vitez ima 25 i doveo se u veoma nezavidnu poziciju nakon serije loših igara u drugom dijelu sezone.

"Sigurno jedna od najvažnijih utakmica u sezoni je ova protiv Viteza. Ulazimo spremni i fizički i pisihički, te smo koncentrirani i svjesni smo da nam protiv Viteza igraju samo tri boda. Sa ta tri boda bi otvorili put ka raju,tačnije  imali bi veliku šansu za opstanak u Premijer ligi. Atmosfera je dobra, dobro igramo i radujem se ovoj utakmici", kazao je trener Jajčana Mato Neretljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi