Šef stručnog štaba NK Metalleghe

Neretljak: Sve se moglo okrenuti u drugom smjeru

S. Mlaćo

Pogotcima Dujakovića i Smajića, nogometaši Metalleghea slavili su danas na Otoci protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak ekipe Olimpica.

Kraljevi su pitanje pobjednika riješili sa dva pogotka u drugom poluvremenu i sada imaju 15 osvojenih bodova, šest više upravo od Olimpica te zeničkog Čelika.

"Prvo bih čestitao svojim momcima na velikoj pobjedi, jer smo igrali proiv izravnog konkurenta za opstanak u ligi. Što se tiče same utakmice, bila je takva da se sve moglo u prvom poluvremenu okrenuti u drugom smjeru, a naš golman koji nije branio dugo vremena odbranio je čisti zicer. Drugo poluvrijeme smo kontrorirali igru, te smo postigli dva gola, a nogomet se igra za golove,  te mislim da smo zaslužili pobjedu. Ovo je nam je velik poduhvat za ono što dolazi", kazao je nakon utakmice na Otoci šef stručnog štaba NK Metalleghe Mato Neretljak. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi