Neretljak: Ukoliko se stvari ne riješe, napuštam klub

Trener HNK Orašje za SportSport.ba

Neretljak: Ukoliko se stvari ne riješe, napuštam klub

S. Mlaćo

Nogometaši Orašja novu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH otvorili su porazom od Bosne iz Visokog 1:0.

Nakon utakmice trener Labudova sa Save Mato Neretljak kazao je da je razočaran zbog stvari koje su se desile uoči same utakmice, dok je partijom onih na koje je mogao računati protiv Bosne poprilično zadovoljan.

Naime, pred put u Visoko Neretljak je saznao da za nekoliko igrača  iz početne postave, te je na put poveo veliki broj mladih igrača.

"Pola tima nije moglo igrati. Imamo top momčad, među tri ekipe u ligi sigurno, ali nisu mogli nastupati Vidović, Jovanović, Tanturovski.. Nakon posljednjeg treninga, odnosno pred put u Visoko, saznam da za njih nije završena papirologija", priča razočarani Neretljak za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Poveo sam djecu, 11 igrača do 18 godina. Momci koji su igrali dali su sve od sebe, a ukoliko se ovo ne riješi napuštam klub", dodao je Neretljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi