Vojvodić i Rahimić nakon meča u Lukavici

"Neriješen rezultat je najrealniji"

M. Šljivak, foto: A. Berbić

Mladost iz Doboj Kaknja osvojila je jedan bod na gostovanju kod Slavije u Lukavici.

Na kraju je bilo 1:1, a treneri Darko Vojvodić i Ibro Rahimić smatraju da je ovaj rezultat najrealniji.

"Mladost je odlična ekipa, sa sjajnim igračima i trenerom. Neriješen rezultat je najrealniji i najpošteniji. Igrači su dali maksimum, za nas je 25 bodova ogroman uspjeh. Nadam se da ćemo na kraju ostati, što nam je jedini cilj", rekao je Vojvodić, te je dodao:

"Mislim da sam pogriješio u odabiru igrača i to sam vidio sam to nakon 15 minuta igre. Dobro je da smo se vratili i da nismo izgubili. Znate dobro da se teško  vraćamo. Jedva čekamo da se završi. Sloboda je lider i lideru se ne prijeti, ali se idemo nadigravati", dodao je.

Ibro Rahimić tvrdi da je cilj u ovom meču ispunjen.

"Bila je prava prvenstvena utakmica, mi smo došli da ne izgubimo i to smo ostvarili. Naš cilj je da ostanemo i na dobrom smo putu da to ostvarimo", rekao je Ibro Rahimić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.