Nermin Bašić preuzeo Maestral

Nermin Bašić preuzeo Maestral

Nekadašnji trener Travnika, Nermin Bašić, imenovan je za novog šefa stručnog štaba NK Maestral BSI iz Jajca.

"Moja očekivanja su velika. Imao sam nekoliko ponuda ali mlad sam trener, želim uspjeh. Potreban mi je rad u kontinuitetu s toga sam odlučio za NK Maestal.  Ovo je vrlo mlad klub sa velikim ambicijama. Sjajni ljudi vode ovaj klub prije svega, gospodin presjednik Nikola Bilić, i prestavnik BSI kompanije gosp. Dekić. Klub ima i svoj privatni autobus, što je možda jedinstveno u BiH, a generalni sponzor je velika firma BSI", istakao je Bašić za SportSport.ba


"Grad kao što je Jajce definitivno zaslužuje da ima ozbiljan klub. Brzo smo se dogovorili i mislim da će ovo biti jedna jako ljepa priča za grad i klub, a vjerujem i za Bosnu i Hercegovinu. NK Maestral BSI ima jako mladu ekpu ali nastojat ćemo dovest par kvalitetnih igrača kako bi ušli u Prvu ligu Federacije BiH", dodao je Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.