Nermin Hodžić pojačao slovenski Koper
FOTO: FC Koper

Posjeduje bh. državljanstvo

Nermin Hodžić pojačao slovenski Koper

S. Mlaćo

Nermin Hodžić, nekadašnji član prijedorskog Rudara i Podgrmeča iz Sanskog Mosta, karijeru će nastaviti u slovenskom prvoligašu FC Koper.

Hodžić je proteklu polusezonu proveo u NK Lučko, članu 2. HNL, a povjerenje hrvatskoj stručnjaka Igora Pamića na klupi tima iz Slovenije zadobio je na pripremama u Medulinu. 

Potpisao je ugovor do kraja sezone, sa mogućnošću produženja. Ovaj 22-godišnji vezista rođen je u Njemačkoj, ali posjeduje bh. državljanstvo i bio je  potencijalni juniorski reprezentativac naše zemlje. U protekloj polusezoni u 2. HNL upisao je 16 nastupa uz jedan pogodak. 

Treba istaći da za Koper nastupa nekadašnji reprezentativac naše zemlje Senijad Ibričić, te golman Marijan Antolović, koji je nosio kapitensku traku u FK Željezničar. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi