Nermin Hodžić se priključio Ibričiću u Domžalama
FOTO: NK Domžale/Grega Krmavnar

Bh. internacionalac pronašao novi klub

Nermin Hodžić se priključio Ibričiću u Domžalama

S. Mlaćo

Bh. internacionalac Nermin Hodžić napustio je Koper i u narednom periodu će nositi dres NK Domžale, člana elitnog ranga slovenskog nogometa.

Koper je zbog nedobijanja licence izbačen u najniži rang, a nekadašnji juniorski reprezentativac BiH je kao i većina sada već biviših saigrača odlučio napustiti klub. Pridružio se još jednom bh. internacionalcu Senijadu Ibričiću.

"Presretan sam što sam došao u Domžale. Zahvaljujem se vodstvu kluba i mislim da je ovo dobar korak za razvoj moje karijere. Domžale je organiziran klub, a slovenska liga je dobra za mlade igrače", kazao je Hodžić.

"Nadam se da neću imati problema za prilagođavanjem. Tu je i Senijad Ibričić, koji će uvijek pomoći svakom mladom igraču, ne samo meni", dodao je  23-godišnji vezista.

Hodžić je u BiH nastupao za Rudar iz Prijedora, Podgrmeč iz Sanskog Mosta,  u Hrvatskoj za  Lučko i HNK Gorica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi