Nermin Karač ponovo na klupi NK Jedinstvo

Bišćani dobili novog šefa struke

Nermin Karač ponovo na klupi NK Jedinstvo

S. Mlaćo

NK Jedinstvo dobio je novog šefa stručnog štaba.

Naime, ovaj klub je prije par dana napustio Igor Abdihožić, dok je na njegovo mjesto došao Nermin Karač, trener Bišćana iz sjajnih vremena, tačnije kada je Jedinstvo nastupalo u Premijer ligi BiH.

Karač je dobro poznato trenersko ime, a svi ga pamte i kao nogometaša sa najviše nastupa u NK Jedinstvo, više od 500.

"Gledajući kako je bilo, atmosfera se popravila. Imali smo kontakte na žrijebanju, licenciranju i sa ostalim klubovima, svugdje je slično. Mi se nadamo nekoj sredini u novoj sezoni, u narednim danima ćemo dobiti i kvalitetna pojačanja, ali to će biti zvanično kada za iste bude riješena sva papirologija", kazao je za SportSport.ba generalni direktor NK Jedinstvo Senad Karač.

Karač nam je priznao da je cilj čelnika Jedinstva stabilizacija kluba u svim segmentima, te da vjeruju da će se to i desiti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U prvom kolu nove sezone Prve lige Federacije BiH Jedinstvo će u subotu u goste Čapljini.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti