Nermin Varupa iz Travnika u Vitez

SportSport.ba saznaje

Nermin Varupa iz Travnika u Vitez

S. Mlaćo

Nakon što su se jučer pogotkom Armina Kapetana iz Širokog Brijega (1:1) vratili sa jednim bodom, iz NK Vitez danas je došla još jedna lijepa vijest.

Naime, redove Vitežana pojačao je 25-godišnji vezista Nermin Varupa, koji dolazi iz Travnika, a informaciju je za naš portal potvrdio i sam fudbaler.

Trener Vitežana na pressici uoči duela sa Širokim Brijegom požalio se na skroman igrački kadar, pa je angažovanje Varupe sigurno pravi potez, ako uzmemo u obzir da ovaj vezista u Premijer ligi ima ubilježenih ukupno 115 nastupa, uz 10 pogodaka i tri asistencije.

Nermin Varupa je potekao u Travniku, a tokom dosadašnje karijere imao je i jednu neugodnu povredu koja ga je odvojila od terena. Uspješno se vratio i vjeruje da će u Vitezu imati priliku da pokaže svoje kvalitete, a sa novim klubom je potpisao jednogodišnji ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U drugom kolu Premijer lige Vitez će na svom stadionu ugostiti Mladost iz Doboja kod Kaknja. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti