Nestašni Belmin Vila pronašao novi angažman

Karijeru nastavlja u Travniku

Nestašni Belmin Vila pronašao novi angažman

E. Čaušević

Belmin Vila prije nekoliko dana napustio je bugojansku Iskru u kojoj je trebao biti pojačanje za novu sezonu, ali je ovaj igrač već našao novi angažman.

Vila je u Iskru stigao kao pojačanje za narednu sezonu Prve lige FBiH, ali se u Bugojnu zadržao svega desetak dana. Ovaj 22-godišnji igrač je prekršio klupsku disciplinu, te su čelnici bugojanskog kluba odlučili da se zahvale na saradnji ovom fudbaleru.

Međutim, Vila je već pronašao novi angažman, te će svoju karijeru nastaviti nedaleko od Bugojna, u dresu Travnika. Također, Travnik je potvrdio da je uz Vilu stigao i Idriz Džafić koji je proteklu sezonu igrao za visočku Bosnu.

Vila je u svojoj karijeri igrao za mnoge klubove, a izdvajaju se Željezničar i splitski Hajduk. S druge strane, Džafić je pored Bosne igrao za kakanjski Rudar, Mladost, Podgrmeč i Igman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije