Selektor U-21 reprezentacije BiH

Nestorović: Iz okupljanja u okupljanje sve smo bolji

Mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine očekuje početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a prije kvalifikacione utakmice s Norveškom 13. juna mladi Zmajevi će odigrati prijateljski duel s Crnom Gorom.

"Ja vjerujem u dobar rezultata, vjerujem u ovu dobru generciju. Ovi momci su prije svega dobri ljudi, a tek onda dobri fudbaleri. Sigurno će se radovati ako tri-četiri fudbalera pređu u A tim", istakao je Nestorović, te dodao:

"Već se može naslutiti da zaista ima materijala, a to je realno i to svi trebamo očekivati".

Darko Nestorović itekako dobro poznaje Norvežane, dobar bio igračke karijere proveo je u ovoj skandinavskoj zemlji.

"Dugo sam igrao u Ham Kamu. Znam kako oni igraju. Pokušati ćemo izvući maksimum, ali bih bio zadovoljan i da neporaženi napustimo Norvešku. Svi su jaki, ali ni Kazahstan nije mačiji kašalj. Ipak, i mi smo iz okupljanja u okupljanje sve bolji", rekao je Nestrović na kraju svog obraćanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.