Nestorović: Kamo sreće da je još ovakvih provjera

Selektor U21 selekcije

Nestorović: Kamo sreće da je još ovakvih provjera

M. Maksimović

Selektor mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine Darko Nestorović zadovoljan je današnjim izdanjem svojih izabranika, koji su na stadionu Vrapčići u Mostaru porazili odgovarajući selekciju Crne Gore.

“Odigrali smo dobro protiv reprezentacije koja je kvalitetna. Osim postignutih pogodaka uspjeli smo stvoriti i nekoliko prilika za pogodak, ali je i ovog puta u izostala kvalitetna realizacija. Zadovoljan sam i izdanjem igrača koji su ušli s klupe. Bila je ovo dobra provjera i kamo sreće da je još ovakvih“, rekao je nakon utakmice Nestorović, dodajuči i da je Crna Gora odigrala dobar meč.

“Drugo poluvrijeme su odigrali bolje nego prvo. Krenuli su na sve ili ništa, ali su uspjeli napraviti samo jednu priliku za pogodak. Naša odbrana danas je kvalitetno odradila svoj posao“, dodao je Nestorović. 

Podsjećamo, naš državni tim je protiv Crne Gore slavio sa 2:0. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi