Nestorović naknadno pozvao Kobiljara i Galića

Potvrdio za SportSport.ba

Nestorović naknadno pozvao Kobiljara i Galića

Selektor mlade bh. reprezentacije Darko Nestorović uputio je naknadne pozive Rijadu Kobiljaru i Marinu Galiću. 

Mlada reprezentacija BiH sutra će u Vrapčićima odigrati prijateljsku utakmicu sa selekcijom Crne Gore, a nakon što su povrede zadobili Damir Sadiković i Stjepan Lončar, pozivi su naknadno uručeni Rijadu Kobiljaru i Marinu Galiću.

"Sadiković i Lončar definitivno neće moći igrati sutra. Doktor ih je pregledao i ustanovilo se da nisu spremni za meč sa Crnom Gorom, tako da sam odlučio naknadno pozvati Kobiljara i Galića. Riječ je o dvojici igrača koji su nosioci igre u svojim klubovima i očekujem da će opravdati ukazano povjerenje", kazao je selektor Nestorović za SportSport.ba. 

Kobiljar ove sezone igra odlično u dresu Olimpica, kao i Galić koji je od dolaska iz Branitelja neizostavan u sastavu Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi